Valley Frisbee Games 2020

We hopen dat de corona ons niet parten speelt en dat we op 27 september jullie allemaal zien tijdens de 11 Valley Frisbee Games in Veenendaal. Alle informatie vind je (ook) in de formulieren:

Inschrijven kan t/m vrijdag 18 september. Per team/persoon 1 formulier gebruiken!

De Valley Frisbee Games zijn natuurlijk op het Sportpark De Groene Velden/De Merino’s, Wageningselaan 5, 3903 LA Veenendaal. Het toernooi start rond 10:00 en is rond 16:30 afgelopen.

Er wordt in drie divisies gespeeld:
– U11, spelers jonger dan 11 jaar, 3 tegen 3, teamfee € 35,-
– U14, spelers jonger dan 14 jaar, 4 tegen 4, teamfee € 45,-
– U17, spelers jonger dan 17 jaar, 5 tegen 5, teamfee € 80,-

Voor de leeftijd van de speler geldt de leeftijd op 27 september. In elke punt mag er een speler meedoen die 1 jaar te oud is mits die leeftijd wordt gecompenseerd door een andere speler. Oftewel, in een U11 team spelen spelers van 10 jaar of jonger op 27 september. Er mag per punt 1 speler van 11 meedoen mits er ook 1 speler van 9 jaar meespeelt. Een team mag meerdere spelers van 11 jaar hebben maar die mogen niet tegelijk een punt spelen.
Bij kleine teams kunnen in overleg pick-up spelers worden toegevoegd zodat ook kinderen zonder team kunnen deelnemen. Individuele spelers betalen 9 euro. Alle spelers ontvangen een handige frisbee gadget.

Tijdens het toernooi houden we ons aan de dan geldende coronaregels. We houden het toernooi bewust klein. Buitenlandse teams worden dit jaar niet uitgenodigd. Ook is er geen U20 en geen scholen divisie. Houd rekening met de mogelijkheid dat het toernooi afgezegd wordt wanneer corona om zich heen grijpt. Na inschrijving van een team ontvang je een verzoek om alle spelersnamen door te gegeven i.v.m. mogelijk contactonderzoek.

Voor vragen mailen naar janmaurits@veenendaaltijgers.nl