Valley Frisbee Games 2021

Beste Frisbee spelers van Nederland,

We hopen dat de corona ons niet parten speelt en dat we op 3 oktober jullie allemaal zien tijdens de 12 Valley Frisbee Games in Veenendaal. De datum heeft wat gewisseld maar er is voor deze datum gekozen om geen overlap te hebben met de seniorencompetitie.

Alle onderstaande informatie vind je (ook) in de formulieren:

Om een team in te schrijven gebruik je dit formulier:

https://forms.gle/tZ6TT6NG7j5tE32HA

Anmeldeformular auf deutsch.

https://forms.gle/meipU5qQLxpeULXLA

Inschrijven kan t/m vrijdag 24 september. Per team/persoon 1 formulier gebruiken!

De Valley Frisbee Games zijn natuurlijk op het Sportpark De Groene Velden/De Merino’s, Wageningselaan 5, 3903 LA Veenendaal. Het toernooi start rond 10:00 en is rond 16:30 afgelopen.

Er wordt in drie divisies gespeeld:
– U11, spelers jonger dan 11 jaar, 3 tegen 3, teamfee € 35,-
– U14, spelers jonger dan 14 jaar, 4 tegen 4, teamfee € 45,-
– U17, spelers jonger dan 17 jaar, 5 tegen 5, teamfee € 80,- Voor de leeftijd van de speler geldt de leeftijd op 3 oktober. In elke punt mag er een speler meedoen die 1 jaar te oud is mits die leeftijd wordt gecompenseerd door een andere speler. Oftewel, in een U11 team spelen spelers van 10 jaar of jonger op 3 oktober. Er mag per punt 1 speler van 11 meedoen mits er ook 1 speler van 9 jaar meespeelt. Een team mag meerdere spelers van 11 jaar hebben maar die mogen niet tegelijk een punt spelen.
Bij kleine teams kunnen in overleg pick-up spelers worden toegevoegd zodat ook kinderen zonder team kunnen deelnemen. Individuele spelers betalen 9 euro.

Tijdens het toernooi houden we ons aan de dan geldende coronaregels. We houden het toernooi bewust klein. Buitenlandse teams worden dit jaar wel uitgenodigd. Maar er is er geen U20 en geen scholen divisie. Houd rekening met de mogelijkheid dat het toernooi afgezegd wordt wanneer corona om zich heen grijpt.

Voor vragen mailen naar janmaurits@veenendaaltijgers.nl